Nejprodávanější

Navštívené

Dia sladidla

Nejprodávanější v kategorii
Iswari Bio Agave sirup 500g
IHNED K ODESLÁNÍ

Iswari Bio Agave sirup 500g

Sirup z agave je přirozené sladidlo získávané z kaktusu agave. Díky své téměř neutrální chuti je vynikající náhradou za cukr a med. Pro svůj velmi nízký glykemický index 22 je tudíž vhodná i pro diabetiky. Používá se v polovičním množství než med (je dvojnásobně sladší). Přirozené sladidlo. (glykemický index = 22) Agáve: Indiáni si agave vysoce cenili a sirup z její dřeně používali na slazení nápojů a jídel. Agave se sklízí ve stáří 7 až 10 let. Poté se z dřeně získává šťáva zpracovávaná při nízkých teplotách pod 50 st. C. V obchodech můžete nalézt dva základní typy agave: světlý a tmavý. Světlejší sirup je zpracováván při nižší teplotě a prochází jemnější filtrací, takže má více neutrální chuť vhodnou pro mnoho kuchyňských úprav. Tmavší sirupy jsou méně filtrované a pevné částečky zachované v sirupu mu propůjčují lahodnou příchuť někdy přirovnávanou k sirupu javorovému. To je například sirup, který můžete zakoupit u Iswari. Příchuť tohoto sirupu je však velice jemná a mnohem slabší než např. známe u medu.

 Nízký glykemický index 
 Konzumujte max. 15 g/den (vysoký obsah fruktózy 60 %)

Složení: 100% bio sirup z agáve
Obsah: 500g

186 Kčvčetně DPH


Řadit
Stav
Stav
Počet
Výrobce

Iswari Bio Agave sirup 500g

Iswari Bio Agave sirup 500g

<P>Sirup z agave je přirozené sladidlo získávané z kaktusu agave. Díky své téměř neutrální chuti je vynikající náhradou za cukr a med. Pro svůj velmi nízký glykemický index 22 je tudíž vhodná i pro diabetiky. Používá se v polovičním množství než med (je dvojnásobně sladší). Přirozené sladidlo. (glykemický index = 22) Agáve: Indiáni si agave vysoce cenili a sirup z její dřeně používali na slazení nápojů a jídel. Agave se sklízí ve stáří 7 až 10 let. Poté se z dřeně získává šťáva zpracovávaná při nízkých teplotách pod 50 st. C. V obchodech můžete nalézt dva základní typy agave: světlý a tmavý. Světlejší sirup je zpracováván při nižší teplotě a prochází jemnější filtrací, takže má více neutrální chuť vhodnou pro mnoho kuchyňských úprav. Tmavší sirupy jsou méně filtrované a pevné částečky zachované v sirupu mu propůjčují lahodnou příchuť někdy přirovnávanou k sirupu javorovému. To je například sirup, který můžete zakoupit u Iswari. Příchuť tohoto sirupu je však velice jemná a mnohem slabší než např. známe u medu. <BR><BR>&nbsp;Nízký glykemický index&nbsp;<BR>&nbsp;Konzumujte max. 15 g/den (vysoký obsah fruktózy 60 %) <BR><BR><STRONG>Složení:</STRONG> 100% bio sirup z agáve<BR><STRONG>Obsah</STRONG>: 500g</P> <P><U>

186 Kčvčetně DPHIHNED K ODESLÁNÍ
Do košíku