Knihy o zdraví

Nejprodávanější v kategorii
BLue Step Zelené potraviny-Když je jídlo našim lékem
Skladem

BLue Step Zelené potraviny-Když je jídlo našim lékem

Zelené potraviny – Když jídlo je naším lékem Tato kniha je obsáhlou a podrobnou příručkou pro všechny, kteří začínají s konzumací takzvaných zelených potravin. Přináší kompletní přehled, od mladé pšenice, ječmene, chlorely až po mořské řasy a zeleninu. Obsah: Mladá pšenice Mladý ječmen Alfafla Řasy Spirulina Chlorela Mořské řasy Zelenina Jak vybírat a užívat zelené potraviny

Informace: Autor: Maria Dallen
                  Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
                  Počet stran: 113
                  Rok vydání: 2011

105 Kčvčetně DPH
Víme, co jíme aneb Průvodce "Éčky" v potravinách
Skladem

Víme, co jíme aneb Průvodce "Éčky" v potravinách

Víme co jíme - Dr. Tereza Vrbová Kniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam všech Éček spolu s jejich hodnocením a kartičku kontroverzních látek do peněženky na vystřižení. Obsah: Slovníček důležitých pojmů Co to jsou přídatné látky neboli "Éčka"? "Éčka" a zákony "Éčka" - Máme se jich bát? Kde jsou jaká "Éčka"? "Éčka" od A do Z: Seznam přidatných látek Použité zdroje Rejstřík Tabulky

Informace: vazba: brožovaná
                  rok: 2008
                  stran: 280

176 Kčvčetně DPH


Řadit
Stav
Stav
Cenový limit
Počet
Výrobce

BLue Step Zelené potraviny-Když je jídlo našim lékem

BLue Step Zelené potraviny-Když je jídlo našim lékem

Zelené potraviny – Když jídlo je naším lékem Tato kniha je obsáhlou a podrobnou příručkou pro všechny, kteří začínají s konzumací takzvaných zelených potravin. Přináší kompletní přehled, od mladé pšenice, ječmene, chlorely až po mořské řasy a zeleninu. Obsah: Mladá pšenice Mladý ječmen Alfafla Řasy Spirulina Chlorela Mořské řasy Zelenina Jak vybírat a užívat zelené potraviny <BR><BR><STRONG>Informace:</STRONG>&nbsp;Autor: Maria Dallen <BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá <BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;Počet stran: 113 <BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Rok vydání: 2011

105 Kčvčetně DPHSkladem
Do košíku

Víme, co jíme aneb Průvodce "Éčky" v potravinách

Víme, co jíme aneb Průvodce "Éčky" v potravinách

Víme co jíme - Dr. Tereza Vrbová Kniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam všech Éček spolu s jejich hodnocením a kartičku kontroverzních látek do peněženky na vystřižení. Obsah: Slovníček důležitých pojmů Co to jsou přídatné látky neboli "Éčka"? "Éčka" a zákony "Éčka" - Máme se jich bát? Kde jsou jaká "Éčka"? "Éčka" od A do Z: Seznam přidatných látek Použité zdroje Rejstřík Tabulky<BR><BR><STRONG>Informace</STRONG>: vazba: brožovaná<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp; rok: 2008 <BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;stran: 280

176 Kčvčetně DPHSkladem
Do košíku